MENIU
Rezerva un Mos Craciun la numarul: 021.327.29.09      E: info@agentiamoscraciun.ro

Cine suntem

 

Agentia Mos Craciun Bucuresti

Cu multi ani in urma cand eram student, prin ’93, intr-o camera obscura din Complexul Studentesc Regie, impreuna cu doi prieteni, s-au pus bazele Agentiei Mos Craciun.

Am inceput in primul an timid si fara prea multi bani, dar cu dorinta puternica sa realizam ceea ce nu se facuse pana atunci, inchirierea Mosului Craciun Adevarat.

Anii au trecut si noi ne-am imbogatit cunostiintele despre copii, despre parinti, despre companii…Despre tendinte si mai ales despre cerintele clientilor nostri.

Acum inchiriem si Mos Nicolae, mosul care iti pune o nuielusa in cizme, daca nu ai fost cuminte. La cerere mosul poate veni insotit de Craciunite care sa in ajute la impartit cadouri.

In fiecare an am imbunatatit imaginea si scenariul lui Mos Craciun, pentru a parea cat mai real, am adunat experienta iar acum reusim sa ramanem pentru copii nostri o frumoasa si constructiva amintire din copilarie.
Povetele primite de la Mos Craciun sunt rostite copiilor de parinti si bunici pe tot parcursul anului si asa copii nostri sunt mai buni, mai cuminti si mai fericiti.

Petrecerile de Craciun organizate de companiile care au inchiriat un Mos Craciun de la noi au fost foarte distractive si de neuitat.

Acum suntem cea mai puternica companie care inchiriem Mosi Craciuni adevarati.

 Dan ANGHELESCU

Adauga o intrebare: